FBI potvdzuje – útok 6. jan bol plánovaný!

13. februára 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Stále sa objavujú dôkazy o tom, že útok na Kapitol zo 6. januára 2021 vôbec nebol len spontánnou ‚vzburou‘, ale bol starostlivo naplánovaný, vrátane zapojenia stúpencov FBI začlenených do extrémistických skupín!

Podľa spravodajstva Washington Post z 9. februára Caldwellov právny zástupca Thomas Plofchan 8. februára uviedol, že Caldwell, bol už 19 rokov spravodajským dôstojníkom v rezerve námorníctva a pracoval pre FBI. 

19. januára 2021 bol Caldwell zatknutý a obžalovaný spolu s dvoma ďalšími členmi Oath Keepers, Jessicou Marie Watkinsovou a Donovanom Rayom Crowlom, obvinení spolu zo sprisahania a zničenia vládneho majetku!

Podľa čestných vyhlásení FBI sa aj títo traja sprisahali, aby násilne zaútočili na americký Kapitol, Podľa Facebooku sa chválili, že zaútočili na Kapitol: ‚je nás asi 30 až 40. Držíme sa spolu a držíme sa plánu’!

Už viac ako pol tucta podozrivých je teraz obvinených zo sprisahania s cieľom spáchať násilie pre činy pred nepokojmi zo 6. januára 2021. A v dokumentoch Súdneho dvora sa uvádzajú včasné kroky, ktoré sa datujú od novembra!