Twitter vylúčil GP pre kritizovanie volieb!

10. februára 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Twitter odstavil Gateway Pundit kvôli uverejneniu nezrovnalostí v hlasovaní v Detroite v Michigane! Jim Hoft zo spoločnosti Gateway Pundit v nedeľu informoval, že spoločnosť Twitter uzavrela ich účet 6. februára 2021 po zverejnení videa poskytnutého TCF Center (bývalá sála Cobo Hall) 5. februára, kde sa počítalo hlasovanie v Detroite. 

Bolo potvrdené čestné prehlásenie, že tisíce hlasovacích lístkov boli doručené mnoho hodín po právoplatnom ukončení odovzdania hlasovacích lístkov, a to hneď v okamihu, keď počet hlasov Bidena 4. novembra po 3:30 EST vzrástol o 100 000 hlasov proti Trumpovi, poznámka z Twitteru znie následovne:

‚Twitter pozastavuje účty, ktoré porušujú pravidlá služby Twitter‘. Takto zverejnenie oficiálnych videí, ktoré urobila vláda mesta, zjavne porušuje pravidlá Twitteru!? A Hoft tweetoval tesne pred vypnutím: ‚Pre VI – falošné spravodajské médiá, ale i ďalšie subjekty, ktoré od piatka napádajú naše videá z TCF Center. Zlý krok! Máme toho viac’!

Christopher Thomas, bývalý riaditeľ volieb v Detroide, Michigane, v žalobe už ale tvrdil: „Stredisko TCF nedostalo ani nespracovalo hlasovacie lístky neprítomných, ktoré už boli doručené po termíne (do 20. novembra 2020) 3. novembra 2020. Spracované boli iba hlasovacie lístky doručené do stanoveného termínu!