Znamenia a zázraky a divy v Amerike!

18. januára 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život

Ak neviete, v akom stave sa nachádza spoločnosť v Amerike, odpoveď je – už v kríze legitimity! Štyri roky poburujúceho prenasledovania Donalda Trumpa v rámci vlády USA vrcholí voľbou mentálne nespôsobilého podvodníka!

Chce niekto vedieť, kto presne ťahá za nitky Joe Bidena? Môj odhad by bol, že Barack Obama a jeho četa. Kedy bude vyhodený? Možno dnes alebo určite najneskôr budúci týždeň. Hlavy vybuchnú, keď uvidia, ako bowlingová trofej liberalizmu padá z rímsu. 

Ak si ale myslíte, že Nancy Pelosi teraz pobehuje v stave schizofrenickej puberťačky, počkajte. Kríza legitimity znamená, že občania už stratili dôveru vo svoje inštitúcie, to znamená v zbrojenie dohôd a postupov fungovania tejto spoločnosti.

Máte predstavu o tom, aké veľké škody spôsobil russiagate? Trojročné ničenia mysle, ktorej sa dopustili najvyšší predstavitelia FBI a CIA, zničilo všetko, čo im zostalo z ich reputácie. Občania už nie sú v bezpečí pred právomocami o svoj život!

Už nemajú istotu života, ktorú im dávali tieto agentúry, ale vedia aj to, že úradníci, čo sa touto mocou bezohľadne riadia, nebudú braní na zodpovednosť, aj keď konajú mimo zákon. Sú na tom teraz lepšie ako Rusi za vlády Leonida Brežneva?