Londýn bilancuje vojnu proti Amerike!

16. januára 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Organizované útoky Kapitolu Spojených Štátov 6. januára prešli dlhou cestou až k legitimizácii Bidena ako zvoleného prezidenta USA! Dnes sa v Londýne objavil hlavný článok v denníku The Guardian, podľa ktorého je ešte veľa práce na úplnom odstránení Donalda Trumpa z politického prostredia a úplnom podrobení USA politike Londýna!

Simon Tisdall, pomocný redaktor denníka Guardian, s určitým sklamaním napísal: je nepravdepodobné, že prezident Trump bude odvolaný z funkcie pred 20. januárom 25. dodatkom, obžalobou alebo vynútenou rezignáciou! Nie je to také ľahké, politicky ani legálne, aj keď v niektorých častiach sveta by bol Trump kvôli poburovaniu zastrelený‘!

Tisdall pokračoval: ‚V jednom zmysle útoky na Kongres zjednodušili veci. Ameriku to šokovalo a do istej miery zjednotilo. Väčšina odsúdila násilie, aj keď mimoriadne veľký počet voličov stále verí D. Trumpovým klamstvám o krádežiach volieb aj o podvodoch. Uľahčilo potvrdenie víťazstva Bidena tým, že Trump oneskorene odsúdil výtržníkov‘!