Mimoriadne úspechy prezidenta Trumpa!

3. januára 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Úspechy prezidenta Donalda J. Trumpa tak odvážne zodpovedajú skutočným historickým nebezpečenstvám, ktorým čelia USA, a tak si mnoho ľudí na rozdiel od obvyklých drístov z Washingtonu od čias Billa Clintona, Georga Busha mladšieho a Baracka Obamu mýli jeho úspechy s neúspechmi!

Zastavenie nelegálneho prisťahovalectva nebolo popieranie práv ľudí, ale platnou akciou na presadzovanie existujúcich zákonov. Ukončenie Parížskej dohody o zmene podnebia nebolo opustením amerického vedenia vo svete, ale jeho odvážnym tvrdením – a tiež realitou nad klamom. 

Prezidentovo pokarhanie spojencom USA za to, že niesli svoj podiel na nákladoch na vojenskú obranu, nerozdelilo a nepoškodilo NATO! Uzavretie hranice s čínskou leteckou dopravou bolo riadnym a zodpovedným činom, ktorý pomohol zachrániť americké životy počas pandémie COVIDU-19!

Za štyri krátke roky boli úspechy prezidenta Trumpa tak úžasne väčšie ako úspechy jeho predchodcov – ktorých činy alebo nečinnosti spôsobili alebo udržali mnoho problémov, ktorým sa venoval! Je ťažké pochopiť, prečo viac ako 74 miliónov Američanov ho nepodporilo v novembri!