Zostáva len 20 dní na záchranu Trumpa!

1. januára 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Skôr ako sa dostanem k svojej správe, dovoľte mi, aby som vám pripomenul, že len Američania samy vytvorili túto situáciu, v ktorej sa momentálne nachádzajú! Predali im dostatok povrazu, aby ich obesili. Neurobili nič, keď sa pokúsili zosadiť prezidenta a odvolať ho z funkcie.

Ruský podvod, Ukrajinský podvod, špehovanie jeho kampane a nakoniec aj falošné obvinenie. Neodporovali vôbec, keď bolo potrebné, čo politikom, ktorých oni sami zvolili, dalo dôveru ukradnúť voľby úplne bez odporu alebo strachu. Možno ostré slová, ale pravda nakoniec vždy zvíťazí!

Ľudia opakovane volili sebapropagujúcich a sebaochraňujúcich RINO (ako Paul Ryan, Mitch McConnell, Mitt Romney a mnoho ďalších), ktorí hľadali osobné bohatstvo a pridali sa k globalistickej výplatnej listine a dostali sa do volebnej pasce, aby sa vyhli DEMO alternatíve!

Dôsledkom toho je, že táto kabala/konzorcium bude teraz nainštalované natrvalo, ale bez akýchkoľvek nápravných opatrení – s výnimkou občianskej vojny! A povedať ľuďom, aby volili bezohľadných republikánov, nebude znamenať nič, keď samotné hlasovanie je zmanipulovaná hračka.