Izraelský atentát? Pasca pre Trumpa!

2. decembra 2020, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história viera vzdelanie zákon zázraky život zjavenie

Brutálny atentát na popredného iránskeho jadrového vedca Mohsena Fakhrizadeha sa musí považovať za teroristický akt. Tento hrozný akt, z ktorého teraz iránski vodcovia obviňujú Izrael (ktorý zavraždil ďalších iránskych vedcov), má potenciál fungovať ako pasca na prezidenta Donalda Trumpa, ktorý teraz bojuje za preukázanie masívnych volebných podvodov, ktoré boli použité v úsilí ukradnúť jeho znovuzvolenie!

Aj keď plánovania a schválenie atentátu sú stále nejasné, niektorí Iránci a také falošné spravodajské médiá ako New York Times v USA naznačujú, že to USA vraždu schválili, keďže januárový dron, ktorým vykonali USA vraždu Qassema Soleimaniho, šéfa Zboru iránskych revolučných gárd. Prezident Trump vyzval na ukončenie všetkých zlých vojen zameraných na ‚zmenu režimu‘, ktoré začali prezidenti Bush a Obama!

A Trump nedávno odvolal vojenských veliteľov, ktorí odmietli vykonať jeho príkazy na odstránenie amerických síl z týchto vojen. Ale najväčším nebezpečenstvom nedávneho atentátu je, že by USA mohli byť zatiahnuté do vojny s Iránom, ktorá by sa mohla rýchlo vyvinúť do novej svetovej vojny s Ruskom a Čínou. Ako by sa asi dalo zabrániť takejto katastrofe pre civilizáciu? Aby Trump prijal výzvu prezidenta Vladimíra Putina!

Táto ponúka pre prezidenta Spojených Štátov Amerických, Donalda Trumpa je, aby prijal výzvu prezidenta Vladimira Putina na okamžité zvolanie samitu OSN a vedúcich predstaviteľov piatich svetových stálych členov Rady bezpečnosti OSN, zaoberať sa vojnovým nebezpečenstvom, ako aj všeobecnými krízami pandémie, tiež obrovským hladomorom v Afrike a krízou globálneho hospodárskeho a finančného zrútenia.