Patológ – COVID-19 je najväčší podvod!

21. novembra 2020, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Najznámejší z patológov Dr. Roger Hodkinson počas vládneho konferenčného hovoru so zväčšením povedal vládnym predstaviteľom v Alberte, že súčasná kríza s koronavírusmi je ‚najväčší podvod, aký sa kedy spáchal na nič netušiacej verejnosti’!

Hodkinsonove komentáre zazneli počas diskusie, do ktorej bol zapojený nielen Výbor pre komunitu, ale aj verejné služby, a klip bol následne nahraný na YouTube. Tu odborník na virológiu, doktor Hodkinson poukázal, že ako generálny riaditeľ o tom všetkom niečo vie!

‚Médiá a politici vedú k verejnej hystérii, ktorá je úplne a vôbec neopodstatnená. Je to nehorázne, jedná sa o najväčší podvod na svete, aký sa kedy spáchal na nič netušiacej verejnosti’! uviedol, že ‚celá situácia predstavuje politiku a veľmi nebezpečnú hru’!

Lekársky titul získal na univerzite v Cambridge vo Veľkej Británii (MA, MB, B. Chir.), kde pracoval ako akademický pracovník na Corpus Christi College. Po pobyte na univerzite v Britskej Kolumbii sa stal certifikovaným všeobecným patológom na Royal College.