Dôkaz ukradnutia miliónov hlasov Trumpa!

16. novembra 2020, jankratky, Nezaradené

Sidney Powell, ktorá bola práve prijatá do právneho tímu prezidenta Donalda Trumpa, sa dnes ráno objavila na šou Marie Bartiromovej Fox News so svedectvom, že má pri sebe dokumenty a dôkazy o tom, že Trump ‚voľby vyhral, nie o tisíce hlasov, ale o milióny hlasov, ktoré boli zmenené softvérom Smartmatic, ktorý bol navrhnutý výslovne na to!

‚Máme čestné svedectvo informátora‘, povedala, ‚ktorý ho videl v používaní v iných krajinách’ a v USA. Povedala, že hlasovacie prístroje Dominion využívali nielen softvér Smartmatic, ale aj ďalšie spoločnosti, ktoré používajú hlasovacie automaty. Powell tvrdila, že ‚nikdy nič nehovorím, čo nemôžem dokázať‘, aj sa to už potvrdilo!

Za prezidenta Smartmaticu, ktorý je teraz v prechodnom tíme Bidena, označila admirála Petera Neffengera (v dôchodku) z Atlantickej rady. Powell uviedla, že každý, kto si nájde čas na prečítanie vlastnej príručky Smartmaticu, uvidí, že ‚vysvetľuje, ako je možné hlasy vymazať, dať ich do iného priečinku a potom tento priečinok odstrániť!

‚Je úplne drzé, ako si ľudia tieto systémy kupovali. Každý štátny úradník, ktorý si kúpil stroje Dominion, by mal byť vážne vyšetrený! Máme dôkazy o spätných províziách, čo by som nazvala volebné poistenie, pretože vedia, že môžu vyhrať, ak použijú tento softvér’! Manipulácia môže prísť nahraním softvéru cez internet, z Nemecka alebo Venezuely’!