Brennan chce zbaviť moci Donalda Trumpa!

13. novembra 2020, jankratky, Biblia Boh budúcnosť Digitálna informácia história pokrok politika pravda veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

John Brennan, ktorého rozsiahla spravodajská kariéra ho priniesla úplný kruh od postu Obamovho riaditeľa CIA až po jeho súčasnú pozíciu pre analytika v MSNBC, sa v noci na pondelok vyjadril k odsúdeniu Trumpovho rozhodnutia prepustiť pána Marka Espera ako ministra obrany. Podľa Brennana, ktorý zdá sa, zabudol, že voľby vyhral práve Trump, mal Esper odvahu opakovane sa postaviť proti Donaldovi Trumpovi, pravdepodobne najmä vtedy, keď sa Trump ukončil všetky vojny!

Už počas svojho vystúpenia v CNN sa Brennan obával, že by Trump mohol vylúčiť aj riaditeľku CIA, Ginu Haspelovú alebo riaditeľa FBI Christophera Wraya. Brennan uviedol, že ak by viceprezident Pence a kabinet mali kúsok odvahy alebo chrbtice a vlastenectva, myslí si, že vážne by zvážili uplatnenie 25. dodatku konštitúcie na vytlačenie prezidenta Donalda Trumpa von. Vyčíta GP Barrovi, že ‚robí Trumpove ponuky, a tiež uviedol, že podpora Barra pri vyšetrovaní nezrovnalostí pri hlasovaní bola ‚nebývalá‘.