Vakcína Pfizer COVID19 za týždeň!

10. novembra 2020, jankratky, Biblia Boh citáty história pravda veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Farmaceutická firma Pfizer bola na dobrej ceste k distribúcii schválenej vakcíny COVID do polovice októbra 2020, predtým, ako politická intervencia dodala zbytočný mesiac navyše. Podľa konzervatívneho výpočtu to znamená najmenej 12 600 úmrtí navyše. 

Zmluva spoločnosti Pfizer s vládou požaduje dodanie 100 miliónov dávok a spoločnosť Pfizer sa zaviazala, že do konca roka rozdelí najmenej 40 miliónov dávok. Ale výkonný riaditeľ spoločnosti Pfizer Bourla odhadol, že do 3. novemba to schvália!

Pretože to zahŕňa odhadovaných päť až sedem dní od predloženia údajov o ich testoch, mali by sme sa začiatkom tohto týždňa dozvedieť, či je možné túto lehotu dodržať. Ale ak to chcete urobiť 3. nov., údaje o teste je potrebné dokončiť v najbližších dňoch.

V opačnom prípade, zatiaľ čo CDC spolupracuje so spoločnosťou McKesson, ktorá vyrába lekárske chladenie, ale na riešení obrovských logistických komplikácií distribúcie vakcín, Pfizer oznámila, že založila vlastnú operáciu kvôli obavám o extrémne teploty skladov.