Vedia Demokrati, že ich vedie Zombie?

5. novembra 2020, jankratky, Biblia Boh história politika pravda veda viera zákon zázraky zdravie život zjavenie

V posledných dňoch októbra FBI potvrdila, že vyšetrovanie prania špinavých peňazí proti Hunterovi Bidenovi, rodine a partneroch v roku 2019 je stále aktívne! 27. októbra mali päť hodinový rozhovor s bývalým generálnym riaditeľom spoločnosti Sinohawk Tonym Bobulinskim, ktorý evidentne potvrdil justičnému výboru Senátu, že všetky dokumenty ponúkané Bobulinskim sú pravé.

Pobočka CBS News v Harrisburgu v Pensylvánii, ktorú vlastní Sinclair, ohlásila následne všetko 30. októbra vrátane toho, že Joe Biden už môže alebo mohol byť tiež predmetom vyšetrovania – možno je to jediná pobočka významnej národnej siete, ktorá to urobila. 30. októbra CBS informovala o korupčných obchodných dohodách v rodine Bidenovcoch, čo silne implikuje Joe Bidena!

Vzniká teda otázka: zachová sa magická opona mediálneho zákazu tohoto všetkého až do dňa volieb 3. nov., aj keď bude Joe Biden vyhlásený za víťaza ako budúci prezident Spojených štátov Amerických? Alebo sa táto opona bude pomaly odhaľovať a prednesie House Speaker Nancy Pelosi 25. pozmeňujúci/doplňujúci zákon do hry v mene Kamaly ‚Chichotavej‘ Harrisovej?