Lyndon LaRouche predpovedal pád ZSSR!

20. októbra 2020, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história politika pravda technika večnosť veda viera zázraky zdravie život zjavenie

V rokoch 1982 a 1983 Lyndon LaRouche viedol diskusiu s predstaviteľmi sovietskej vlády. A jedného dňa vošli predstavitelia vtedajšieho prezidenta Andropova a povedali: ‘Andropov hovorí, že nie’!

Bolo to vo februári roku 1983. Povedal som: ‚Musíte to zmeniť. Ak budú pokračovať v súčasnej vojenskej politike, sovietsky systém sa z ekonomických dôvodov zrúti do piatich rokov!

Potom nasledujúci mesiac vystúpil Reagan s prejavom a predniesol tú ponuku. Povedal som predstaviteľom sovietskej vlády: ‚Ak Reagan prednesie prejav a prednesie ponuku, ale vy odmietnete, to je sovietsky kolaps.

R. Reagan túto ponuku verejne zverejnil, ale Sovieti ju odmietli. Andropov vôbec ani nerokoval. Sovietski predstavitelia sa s ním pokúsili rozprávať. Povedali: ‚Porozprávajte sa s USA prezidentom Reaganom…

…predložil vám ponuku. Porozprávajte sa s ním’. ‚Nyet‘! Ale mali vedieť lepšie. ‚Dobre, nebudem už dávať iné návrhy. Fakty boli jasné každému, kto sa pozrel na situáciu’! A potom došlo k zrúteniu ZSSR!