Samotná ústava USA je teraz ohrozená!

17. októbra 2020, jankratky, Biblia Boh budúcnosť politika pravda veda viera vzdelanie zákon život zjavenie

Cenzúra New York Post prekračuje červenú čiaru! A samotná ústava Spojených štátov Amerických je narušená! Červená čiara bola prekročená 14. októbra 2020 pri súčasnom prebiehajúcom puči, ktorý uskutočnili demokrati a ‘Never -Trump‘ republikáni, ku ktorým sa pridali aj príslušníci štátnej armády a spravodajských služieb!

Konajú na príkaz novej cisárskej finančnej oligarchie sveta, už ale moderného Britského impéria, ktoré sa dostalo k moci v nadväznosti na 15. augusta v roku 1971, keď vtedajší riaditeľ Úradu pre správu a rozpočet George Shultz zničil povojnový Bretton Woods monetárny systém, ktorý namiesto neho nahradila kasínová ekonomika!

Sú odhodlaní zabrániť Donalda Trumpovmu druhému funkčnému obdobiu akýmikoľvek potrebnými prostriedkami, pričom v procese vylúčia väčšinu ústavy! Bývalý moderátor MSNBC Keith Olbermann tento týždeň zopakoval dnes prevládajúci sentiment: ‚terorista Trump, jeho činitelia a podporovatelia musia byť z našej spoločnosti odstránení’!

15. októbra bol Steve Cully, ktorý mal moderovať druhú prezidentskú debatu, vylúčený z organizácie C-SPAN po tom, čo priznal, že klamal, že jeho počítačový účet bol napadnutý hackerom, keď ho odhalila komunikácia s protitrumpovským džihádistom Anthonym Scaramuccim, aby túto debatu zmanipulovali.

LaRouchePAC už mesiace varuje, že operácia celospektrálnej informačnej vojny vedená proti Donaldovi Trumpovi spravodajskou komunitou Five Eyes, a vojenskými zložkami aj ich spolupracovníkmi v médiách by otvorene konala s očividným zmanipulovaním volieb, ak by sa prezident D. Trump znovu presadil.