D. Trump pre vedu – J. Biden pre poveru!

14. októbra 2020, jankratky, Biblia Boh história pokrok politika pravda veda vzdelanie zákon život zjavenie

A už je je to tu, a všetci to vidia: Prezident Donald Trump vedie mobilizáciu vedeckých výrobných kapacít svojho národa spôsobom, ktorý je bezprecedentný od čias bývalého prezidenta USA Johna F. Kennedyho. 

Vláda Spojených štátov bola v popredí a prezident Trump v procese využil skutočného podnikateľského ducha. Rastúci úspech národnej núdzovej mobilizácie prezidenta USA Trumpa na porazenie COVID-19, cez operáciu ‚Warp Speed’! 

Táto operácia ‚Warp Speed’ je doplnená aj rovnako pozoruhodným oživením amerického vesmírneho programu projektami NASA Artemis a SpaceX. Prezident Trump vírus poráža a posúva USA späť na hranice vesmíru.

Prezident Donald Trump skutočne pracoval so svojou zostavenou pracovnou skupinou lekárskych špecialistov a zároveň čerpal z hlbokých skúseností americkej armády tiež aj v oblasti biologickej vojny a globálnej logistiky.

A takým spôsobom vytvoril jedno z najambicióznejších vedeckých snáh v moderných dejinách Ameriky. Podobne Trumpove odvážne osobné vedenie viedlo už k mobilizácii výrobcov v krajine k výrobe ochranných prostriedkov a špičkových respirátorov v USA.

Vláda Obamu/Bidena, v ktorej bol Biden osem rokov viceprezidentom, sa pokúsila zabiť ľudský vesmírny prieskum vrátane zrušenia programu Constellation pri vynášaní našich astronautov na Medzinárodnú vesmírnu stanicu (ISS).