Zachráni pravda D. Trumpa a Ameriku?

12. októbra 2020, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pravda vzdelanie život zjavenie

Prezident Trump dal úplne jasne najavo, že čaká prokurátora W. Barra a J. Durhama okamžite vydať američanom odtajnené dokumenty, ktoré už odhaľujú trestnú činnosť a správanie Clintonovej, Baracka Obamu a ďalších osôb v ilegálnej špinavej kampani proti zákonom, nielen proti jeho predsedníctvu, ale aj proti samotným USA. 

Prezident Trump trval na tom, aby ‚nedošlo k žiadnym redakčným zenám‘! To jest k zakrývaniu mien zúčastnených sa na akciách proti Trumpovi! To sa ale nestane, pokiaľ to nebude vyžadovať americký ľud. Ak sa to tak ale nestane, mohla by byť ako inštitúcia zvrhnuté samotné americké predsedníctvo, ako aj ústava USA. 

Teraz a nie v deň volieb, 3. novembra, je čas pre všetkých Američanov, bez ohľadu na stranícku príslušnosť alebo aj politické preferencie, postaviť sa za túto požiadavku USA prezidenta. Odtajnenie celej pravdy musí nahradiť všetky ostatné krátkodobé úvahy a pokračujúce nezverejňovanie dokumentov úradníkmi, vrátane šéfky CIA Giny Haspell.

G. Haspell, ktorá pôsobila v rokoch 2014 až 2017 ako šéfka stanice CIA v Londýne, pokračuje v zamurovaní, ale aj odstavení dokumentov prostredníctvom tajnej dohody s Britskou spravodajskou službou. Britskí agenti, nie Rusko, s šéfom MI6 Sir Richardom Dearlovom, robili útok na USA pomocou špinavej dokumentácie Christophera Steeleho.