Dva bomby odhaľujúce rozvrat Trumpa!

9. októbra 2020, jankratky, Biblia Boh história politika pravda viera vzdelanie zjavenie

Riaditeľ národnej spravodajskej služby (DNI) John Ratcliffe odtajnil dva body, politické bomby, ktoré odhalili prevrat proti Trumpovi, a ktoré boli citované v predchádzajúcom liste, ktorý poslal senátorovi Lindsey Grahamovi.

Najprv to boli rukopisné poznámky, ktoré napísal vtedajší riaditeľ CIA John Brennan po svojom brífingu s prezidentom Barackom Obamom v Bielom dome z júla 2016. Sú ale výrazne redigované, napriek Trumpovmu nariadeniu!

Uvádza údajný súhlas Hillary Clintonovej z 28. júla, keď návrh jednej z jej poradkýň pre zahraničnú politiku obviňoval Donalda Trumpa vyvolaním škandálu požadujúceho zásah ruských bezpečnostných služieb.

Druhý dokument odtajnený Ratcliffom bol súčasťou velenia operácie kontrarozviedky od CIA 7. septembra 2016 šéfovi FBI Jamesovi Comeymu a tiež Petrovi Strzokovi, ktorý v správach so svojou milenkou prejavoval svoju nenávisť!

Zradná spolupráca s britskými spravodajskými službami s cieľom rozvrátiť prezidentskú kampaň a neskôr prezidenta USA, podľa slov vtedajšieho riaditeľa CIA Johna Brennana je ‚iba súčasťou obyčajnej kampane’!