Čína bojuje proti USA voči Tik-Toku!

28. septembra 2020, jankratky, Biblia história pokrok politika technika veda viera vzdelanie zákon zjavenie

Čína je pripravená zabrániť čínskej spoločnosti TikTok a jej pokrokovým technológiám padnúť do rúk USA za každú cenu, aj keď to znamená, že nesmierne populárna aplikácia na zdieľanie videa môže byť v USA zatvorená, pretože umožňuje USA zmocniť sa firmy!

A jej táto technológia nielenže vytvorí nebezpečný precedens pre ďalšie čínske firmy, ale bude predstavovať aj priamu hrozbu pre čínsku národnú bezpečnosť, toto uviedli čínski odborníci v sobotu, deň pred súdnou bitkou v Amerike o zákaz aplikácie!

Počnúc globálnym obliehaním spoločnosti Huawei Washington stigmatizoval čínske high-tech spoločnosti a snaží sa presvedčiť svet, že tieto spoločnosti sú informátormi čínskej vlády. Nemajú však žiadne dôkazy a preto znova a znova podnecovali verejnú mienku!

Ale zasvätení a väčšina vodcov na celom svete vie, že toto je len blaf Washingtonu na politické účely. Mnoho západných krajín preto zaujalo voči spoločnosti Huawei vyčkávací postoj. Spoločnosť Huawei zrušila svoje plánované inovačné centrum pre Austráliu.