Osud sveta už bol prorocky oznámený!

25. septembra 2020, jankratky, Biblia Boh história politika pravda veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Ak si myslíte, že Nancy Pelosi a s ňou mimo kontrolu zubných protéz a botoxovanou tvárou je zodpovedná za súčasnú smrteľnú hrozbu pre USA národ, nie ste pripravení bojovať proti vojne, v ktorej sa dnes nachádzame!

Útočí na nás vonkajší nepriateľ, ale to nie je ani Rusko alebo ani Čína. Je to súčasné Britské imperium organizované ako slizovitá forma už podobná enormnému monštruu, ktoré až dodnes pre seba vysalo väčšinu svetových zdrojov.

Sedemnásť finančných gigantov ovláda 41,1 bilióna dolárov, je to kartel, ktorý trpasličí aktivitou akýkoľvek národ. Ovládajú nadácie na kontrolu myšlienok a súkromné ​​armády na ničenie odporu. Ten, kto útočí na prezidenta  USA!

Franklin Roosevelt sám čelil podobnému, ale menšiemu nepriateľovi zvonku aj zvnútra. Zmobilizoval americký systém politickej ekonómie, aby vyslobodil národ spod zovretia Wall Streetu a skrotil túto satanskú entitu v tomto procese! 

Mnohí dnes veria, že to môžeme urobiť znova! Preto organizujú protesty, semináre aj povzbudzujú ostatných, aby sa pripojili k ním aj v dnešnej diskusii. Lenže súčasná skutočnosť nie je v rukách žiadnych, ani všetkých ľudí sveta!