Tajná dohoda medzi USA a Tajwanom!

22. septembra 2020, jankratky, Biblia Boh história politika pravda veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Redaktor časopisu Global Times Hu Xijin píše o tajnej dohode medzi USA a Taiwanom, ktorá už môže spôsobiť ‚ultimátne zúčtovanie’! Hu Xijin, šéfredaktor čínskeho časopisu Global Times, napísal: 

‚V doterajšom azda najtvrdšom jazyku sa dáva jasne najavo, že to, čo Taiwan a USA robia, povedie k vojne! Armageddon Pompeo si môže myslieť, že je šikovný, ale to má skutočné následky’!

Hu jasne vyhlásil, že čínska pevnina už netoleruje tajné dohody medzi vládou USA a Taiwanom. Takáto tajná dohoda sa stala predchádzajúcim a hlavným cieľom útoku na pevninu!

‚Musí sa to vôbec zastaviť, inak bude PLA pokračovať v modernizácii svojich vojenských operácií až do konečného zúčtovania‘. Ďalej uvádza, že letecká flotila PLA bola vzdialené iba pár cm od ostrova.

‚Ak USA a ostrov Taiwan budú pokračovať v tajnej dohode o odtrhnutí ostrova od Číny, domnievame sa, že CHKO je dostatočne rozhodná na to, aby cez celý ostrov vypustila riadené strely’!

Hu Xijin konštatuje, že ľudia v Číne strácajú trpezlivosť. Ak sa ostrovná armáda odváži vystreliť prvý výstrel proti tryskám CHKO, potom CHKO podnikne deštruktívne útoky aj proti vojenským silám ostrova!