Založ si blog

Atentát na Iróniu a dokonca aj Pravdu!

Úžasné! Západné štáty dôrazne požadujú sankcie voči Rusku pre nepreukázané a úprimne povedané falošné obvinenia z atentátu. Na druhej strane vodca západného sveta Donald Trump sa napriek tomu otvorene chváli objednávaním atentátov. A nič!

Dá sa povedať, že irónia je mŕtva, alebo skôr zavraždená nespočetným porušovaním medzinárodného práva americkou mocou, s tichou spoluvinou západných štátov a ich mnohých mainstreamových médií po celom svete! 

Ruský disident Alexej Navaľnyj sa tento týždeň zrejme zotavil v nemeckej nemocnici po takmer troch týždňoch, keď bol v kóme. Nemecko tvrdilo, že Navaľnyj bol otrávený a obvinilo Rusko z priestupku a požadujú uvalenie sankcií.

Keďže Nemci neposkytli nijaké dôkazy na podporu svojich tvrdení, nikto nemôže vôbec skutočne vedieť, čo sa stalo s Navaľným, ktorý bol podľa ruských lekárov bez známok otravy pred cestou do DE. Celý prípad je plný nejasností a nedostatku riadneho procesu!

To isté ako v prípade Sergeja Skripaľa! Londýn nepredložil nijaké dôkazy, napriek tomu Briti vlastne obvinili všetkých a západné štáty, ktoré sa proti Rusku usilovali o represívne sankcie, to považovali za dobrú mincu.

Teraz kontrastujte s touto reflexívnou a svojprávnou reakciou Západu na Rusko s tichým suhlasom Trumpovho atentátu.Trump tento týždeň tvrdil, že chce objednať vraždu sýrskeho prezidenta Bašára Asada kvôli údajnému útoku chemickými zbraňami!

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

zosuv svahu, klokočina, nitra

Na nitrianskom sídlisku Klokočina došlo k zosuvu svahu

23.04.2024 16:30

Podľa predbežných informácií bol zosuv spôsobený haváriou na vodovodnej prípojke alebo vodovodnom potrubí.

pellegrini

Pellegrini absolvoval fotenie na oficiálny portrét. Novinkou bude pozadie s vlajkou

23.04.2024 15:58

Zvolený prezident Peter Pellegrini chcel, aby z fotografie vyžarovala aj národná hrdosť. Vyzdvihol preto novinku.

nehoda tragická

Pri Šali došlo k tragickej nehode, čelnú zrážku áut neprežili traja ľudia

23.04.2024 15:29, aktualizované: 16:13

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky vrátane dvoch pozemných ambulancií ZZS a záchranárskeho vrtuľníka.

Ana Estradová

V konzervatívnom Peru vykonali vôbec prvú eutanáziu. Ana Estradová trpela nevyliečiteľnou chorobou

23.04.2024 15:09

Ana Estradová bola niekoľko rokov pripútaná na lôžko. Súdny spor, v ktorom jej bolo priznané právo podstúpiť eutanáziu, viedla a vyhrala za pomoci ombudsmana pre ľudské práva.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,403
Celková čítanosť: 3863233x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie