Atentát na Iróniu a dokonca aj Pravdu!

18. septembra 2020, jankratky, Biblia Boh citáty história veda viera vzdelanie zdravie život zjavenie

Úžasné! Západné štáty dôrazne požadujú sankcie voči Rusku pre nepreukázané a úprimne povedané falošné obvinenia z atentátu. Na druhej strane vodca západného sveta Donald Trump sa napriek tomu otvorene chváli objednávaním atentátov. A nič!

Dá sa povedať, že irónia je mŕtva, alebo skôr zavraždená nespočetným porušovaním medzinárodného práva americkou mocou, s tichou spoluvinou západných štátov a ich mnohých mainstreamových médií po celom svete! 

Ruský disident Alexej Navaľnyj sa tento týždeň zrejme zotavil v nemeckej nemocnici po takmer troch týždňoch, keď bol v kóme. Nemecko tvrdilo, že Navaľnyj bol otrávený a obvinilo Rusko z priestupku a požadujú uvalenie sankcií.

Keďže Nemci neposkytli nijaké dôkazy na podporu svojich tvrdení, nikto nemôže vôbec skutočne vedieť, čo sa stalo s Navaľným, ktorý bol podľa ruských lekárov bez známok otravy pred cestou do DE. Celý prípad je plný nejasností a nedostatku riadneho procesu!

To isté ako v prípade Sergeja Skripaľa! Londýn nepredložil nijaké dôkazy, napriek tomu Briti vlastne obvinili všetkých a západné štáty, ktoré sa proti Rusku usilovali o represívne sankcie, to považovali za dobrú mincu.

Teraz kontrastujte s touto reflexívnou a svojprávnou reakciou Západu na Rusko s tichým suhlasom Trumpovho atentátu.Trump tento týždeň tvrdil, že chce objednať vraždu sýrskeho prezidenta Bašára Asada kvôli údajnému útoku chemickými zbraňami!