Summit je veľmi dôležitý pred voľbami!

12. septembra 2020, jankratky, Biblia Boh história pokrok politika pravda veda viera vzdelanie život zjavenie

Keď bude hlas vojnového boja čoraz silnejší a počet preletov vo vzduchu a takmer zrážok na mori čoraz početnejší, je naliehavejšie ako kedykoľvek predtým, aby sa čo najskôr uskutočnil Summit hlavných mocností! Ale rozhodujúcim faktorom Putinovho rozhodnutia mohla byť eskalácia rétoriky proti Rusku a Putinovi v súvislosti so šírením naratívov o ‚otrave‘ Navaľného!

Rovnako je aj šírenie obvyklou mocou britského chemického bojového centra Porton Down a britskými médiami nezúčastniť sa tento mesiac na Valnom zhromaždení OSN v New Yorku a expozícia pučistickej frakcie medzi armádou vo výslužbe, ktorú uskutočnil bývalý dôstojník JAG plukovník Richard Black na minulotýždňovej konferencii Schillerovho inštitútu!

Tá široko odráža názor vlasteneckých vojenských predstaviteľov, ktorí už odmietajú myšlienku puču proti Trumpovi. Sám predseda, na svojej tlačovej konferencii Sviatok práce upriamil pozornosť na úlohu vojnovej strany s odvolaním sa na Eisenhowerovo varovanie pred Vojenským komplexom a v stredu oznámené rozhodnutie o stiahnutí amerických vojakov z Iraku!

Toto demonštruje jeho úmysel splniť svoj sľub ukončiť ‚nekonečné vojny’! Pri diskusii o tejto nebezpečnej strategickej situácii vyzval Schillerov Inštitút divákov, aby pomocou videozáznamov z konferencie zvýšili úroveň dialógu v populácii. Je potrebné položiť si otázku: Chcete vojnu alebo mier? Ak chcete mier, pripojte sa, aby sme zabezpečili uskutočnenie samitu PRED voľbami!