Po Koronavíruse ekonomický Armagedon?

10. septembra 2020, jankratky, Biblia Boh história politika pravda vzdelanie zákon zdravie život zjavenie

Sme uprostred niečoho, čo by mohlo byť zdanlivo napísané iba v sci-fi románe, ale teraz je to realitou! Takzvaný vírus, ktorý je údajne zodpovedný za niekoľko tisíc úmrtí, umožnil malému počtu jednotlivcov ovládnuť väčšinu sveta!

Celé krajiny sa zastavujú a implementujú rôzne formy stanného práva. Zákaz cestovania sa dnes stáva univerzálnym a vládnuca elita požaduje úplnú osobnú izoláciu medzi celou populáciou. V súčasnosti sa tomu hovorí dobrovoľná izolácia-správanie.

A naviac realita je taká, že ktokoľvek, komu sa povie, aby sa izoloval sám a neurobí to, je prinútený pod hrozbou zbrane to dodržiavať! To nemá nič spoločné so samostatným či dobrovoľným konaním, ale je to výsledok despotickej vlády.

Ak by dnes v skutočnosti koronavírus zmizol, krajiny ovládne chudoba, ceny sa budú neustále zvyšovať. Toto je recept na ekonomický Armagedon! Aj keď to zatiaľ nie je možné pravdivo dokázať, došlo k tomu zo zlovestných dôvodov!

Lenže to, či sa to vôbec stalo náhodne, alebo úmyselne, sa čoskoro stane irelevantným, pretože veľká škoda spôsobená toľkým ľuďom pohltí hľadanie pravdy a umožní zakrytie zavinenia vládnucimi elitami.

V skutočnosti bude hospodárska deštrukcia nezmerateľná a tyrania, ktorá už ostane po vyčistení hmly, bude príšerná! Postaví celý zvyšok spoločnosti už do pozície závislosti, a teda do otroctva, podľa biblickej predpovede.