Univerzálne testovanie C-19 v septembri!

30. augusta 2020, jankratky, Biblia Boh Komunikácia pokrok pravda veda viera vzdelanie zdravie život zjavenie

Hongkong zavedie takmer univerzálne testovanie COVID -19 už v septembri! Hongkong, ktorý po rozsiahlych demonštráciách, ktoré sa tu konajú, zaznamenal novú vlnu infekcií COVID -19, spustil program ponúkajúci testovanie pre všetkých vo veku od šesť rokov. 

Iniciatíva na testovanie sa začne 1. septembra s cieľom otestovať všetkých obyvateľov do sedem dní s možnosťou rozšírenia programu až na 14 dní, ak je to potrebné. Dúfa, že vykonaním testovania počas krátkeho obdobia možno zistiť pozitívne prípady izolácie!

Lenže aj spolu s ich nedávnymi blízkymi kontaktmi, čo dramaticky zníži šírenie choroby koronavírusu. Pri súčasnej miere a rýchlosti testovania v Spojených Štátoch Amerických by takéto univerzálne testovanie v porovnaní s Hongkongom trvalo viac ako rok!

Nové, lacnejšie typy testov, ktoré sú menej citlivé ako testy PCR, ktoré sa veľmi často používajú, ale stále dokážu identifikovať 99% infekčných osôb, môžu spôsobiť obrovský rozdiel v prenesení choroby na úroveň, pri ktorej môže byť sledovanie izolácie účinné!