Dolár – bomba čakajúca na vybuchnutie!

20. augusta 2020, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história Meditácia pokrok politika veda viera vzdelanie zákon život zjavenie

Dnešný dolár je doslova Bomba, ktorý by mohola vybuchnúť každým dňom, varuje Peter Schiff z RT! Miera tlačenia peňazí v Spojených štátoch je bezprecedentná, hovorí Peter Schiff.

Deficity už prerazili ‚cez strechu a vláda míňa viac peňazí ako kedykoľvek predtým v celej jej histórii Ameriky! Peter Schiff je generálnym riaditeľom Euro Pacific Capital, pre MoneyShow.

Medziným povedal, že sa tlačí už viac ako 60 centov z každého dolára, ktorý vláda USA dnes utráca. FED teda tlačí viac peňazí, aby vláda mohla minúť, než americká vláda vyberá dane!

‚Mýtus je v skutičnosti to, že americké hospodárstvo bolo pred Covidom silné. Nebolo to vôbec silné! Bolo to najslabšie, aké dovtedy existovalo! Bola to najväčšia bublina, ktorá kedy existovala. 

A to je jeden hlavný dôvod, prečo hospodárstvo v dôsledku zablokovania Covid-19 prudko vybuchlo. Vzduch začal vychádzať z bubliny v štvrtom štvrťroku 2018. A dnes je dolár je vyhladený, vymazaný!

Peter Schiff zdôrazňuje, že všetko, čo USA urobila po finančnej kríze v roku 2008, bolo chybné! Celá  jej fiškálna politika bola nesprávna. Z dôsledku toho sa nezotavili z krízy, ktorú spôsobil Fed a vláda.