Samit – P5 – Bezpečnostnej rady OSN

16. augusta 2020, jankratky, Biblia budúcnosť história politika pravda viera zákon život zjavenie

‚Momentálne pracujeme na aspektoch nadchádzajúcej udalosti. Zatiaľ ešte nie je presný dátum‘, uviedol Sergej Lavrov, ruský minister zahraničných vecí v rozhovore pre noviny Argumenty i Fakty zverejnené v Stredu.

Podľa ministra je Rusko odhodlané dosiahnuť praktické výsledky, a nielen usporiadať to stretnutie čo najskôr. ‚Samit – s pevným základom Charty OSN – umožní začať seriózny a priamy rozhovor vodcov P5…

…aj o zásadách interakcie v globálnych záležitostiach a o spôsoboch riešenia tých viac najnaliehavejších problémov ľudstva a viac sa priblížiť k dohodnutiu spoločných pravidiel správania sa’!

‚Ale aj s cieľom zachovať globálny mier a už zabrániť rozsiahlej vojenskej konfrontácii, o kontrole zbrojenia a tiež iných bezpečnostných otázkach, ako aj o prekonaní následkov pandémie COVID19 koronavírusu’.

Je celkom možné, že Bezpečnostná Rada P5 najväčších svetových nukleárnych mocností má definitívny záujem riešiť celosvetovú situáciu a nebezpečenstvo eskalácie súčasnej krízy vedúcej k vojne!

Žeby to mohli byť kroky vedúce k slávnemu biblickému inšpirovanému prehláseniu ‘mier a bezpečnosť’, podľa slov apoštola Pavla kresťanskému zboru v meste Tesaloniki, hneď po ktorom sa situácia neočakávane zvrtne?