Už vôbec neodporujú ani tyranii!

10. augusta 2020, jankratky, Biblia Boh história politika pravda viera vzdelanie život zjavenie

Momentálne celé ľudstvo sa nachádza na historickej križovatke a väčšina ľudí sa ľahko rozhoduje poslúchať nový vznikajúci sociálny poriadok. V USA, napríklad, je hystéria a strach už veľmi silná, hmatateľná a dokonca aj škaredá!

Rovnako ako Stanley Milgram demonštroval vo svojom dnes už slávnom spoločenskom experimente, kde väčšina ľudí už sa stavia proti svojim susedom a krajanom a úmyselne vystupujú ako ochrancovia nového normálu!

Dnešné médiá v americkom národe sú rakovinou, ktorá pohlcuje sociálnu štruktúru ich spoločnosti a požaduje, aby sa hľadali rozdiely medzi nimi a všetkými ostatnými a tiež požadovali, aby sa stratili v kolektívnom sociálnom šialenstve.

Americký duch individualizmu a osobnej slobody je potlačovaný nátlakom kolegov, aby sa prispôsobili a poslúchali. Takto to ale nemalo byť! Američania boli dlho obdivovaní vo svete za odvahu pri obrane slobody!

Ale dnes sú už tak slabí, zlomení a zmätení, že sa zdá, že sa nemôžu spojiť a súhlasiť v žiadnom významnom akte! Policajný štát, ktorý sa zrazu zrodil okolo nich ich odrádza od zmysluplného protestného hnutie proti vojne. 

‚Stali sme sa poslušnými, udomácnenými, rozptýlenými, rozdelenými, nefunkčnými a aj klamlivými osobami, ktoré už vôbec nie sú schopné ani trochu odporovať tyranii!. Je čas v súčasnosti, aby im niekto iný rozsvietil a ukázal cestu‘!