Covid19 – prax pre budúcu bio-vojnu?

6. augusta 2020, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda vzdelanie zákon zdravie život zjavenie

Pandémia Covid-19 fungovala ako ‚skúška biologického boja‘, hovorí popredný ruský pediatr, ktorý je presvedčený, že rýchlo sa šíriaci vírus bol skúškou svetových systémov zdravotnej starostlivosti.

V rozhovore s Forbesom profesor Leonid Roshal, prezident Ruského Výskumného ústavu urgentnej detskej chirurgie a traumatológie, vysvetlil, že nie všetky národy sú dnes pripravené na masový prílev pacientov s COVID.

‚Keď analyzujem súčasnú situáciu, chápem, že ide o skúšku biologického boja‘, vysvetlil doktor! ‚Nehovorím, že tento vírus bol vytvorený ľuďmi, ale je to skúška sily systému zdravotníctva a obrany krajiny’.

Lekár tiež rýchlo ocenil ruských občanov a vládu za ich úlohy v boji proti koronavírusom, pričom ocenil verejnosť za podporu veľmi  ‚správneho a včasného‘ rozhodnutia krajiny o zavedení obmedzení vstupu a ďalších opatrení.

V súčasnej situácii má Rusko 856 264 potvrdených prípadov Covid-19, s viac ako 5 000 novými diagnózami každý deň. V porovnaní so zvyškom sveta má Rusko štvrtý najväčší počet prípadov za USA, Brazíliou a Indiou.