Ako sa rozvíjalo obvinenie Trumpa!

24. júla 2020, jankratky, Biblia citáty história politika pravda veda viera zázraky život zjavenie

Skutočnosť, že John Brennan v CIA už bol hlavným ťahúňom v činnostiach včasného dohľadu Obamovej administratívy proti Trumpovi a aj iným kandidátom, ktorí by mohli napadnúť Hillary Clintonovú z roku 2015, ale že rámec mramoru CIA Vault 7 poskytuje všetky nástroje potrebné na podporu falošný útok na vlajku, bol prvotným vyšetrovacím záujmom VIPS a vysvetlil by, prečo sa Mike Pompeo tak usilovne snažil prehlbovať šesť, čo mu Bill Binney povedal. 

Ak majú VIPS správne podozrenie, vlastný Pompeov obchod v CIA bol vlastne dostupný ústredným hráčom vo falošnej snahe pripísať aj zverejnenie WikiLeaks ruskému hacku vrátane vlastníctva falošného hackera vo forme osoby Guccifera 2.0. Teraz je tiež dobre známe, že takmer všetci hráči v Ruskej bráne zohrávali hlavnú úlohu pri katastrofálnom prevrate na Ukrajine v roku 2014, ktorý uskutočnili Briti, NATO a americké ministerstvo zahraničných vecí a CIA. 

Tento štátny prevrat umiestnil neonacistov na hlavné vojenské a bezpečnostné pozície na Ukrajine a nainštaloval Joea Bidena ako veľmi účinného Britskej ríše koloniálneho prokonzuľa. Obsadenie centrálnej postavy Russiagate po uši v puči zahŕňa Christophera Steeleho, Dmitrija Alperovitcha z CrowdStrike, Atlantickú radu a Johna Brennana. Presne ako to zdôrazňuje investigatívny novinár George Eliason, také ukrajinské kybernetické skupiny ako CyberAlliance a CyberHunta, vrátane Šaltai Boltoi!

A opakovane používali APT28 ale aj APT29 vo svojich kybernetických útokoch vrátane masívnych útokov na ruskú vládu. Kontrolujú intelektuálne vlastníctvo týchto všetkých kybernetických nástrojov. Tieto hackerské skupiny pracujú pre ukrajinskú spravodajskú službu, ktorá spolupracovala priamo s Alexandrou Chalupou, členkou DNC a falošným informátorom národnej bezpečnosti Joea Bidena v Bielom Dome v operáciách proti prez. Donaldovi Trumpovi, ktorý sa datuje od začiatku roku 2016!