Michael Shellenberger – Apokalypsa nikdy!

15. júla 2020, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pravda viera vzdelanie zdravie život zjavenie

Apokalypsa nikdy nie je nesmierne dôležitá kniha od Michaela Shellenbergera, ktorý na jej živých stránkach chráni vedu a pomáha subjektu-čitateľovi, ktorý sa dokonale topí v nepochopení a v straníctve. Píše sa o nej:

‚Environmentálne problémy sú často zamieňané s konfliktnými ale často aj extrémnymi názormi, pričom obe strany sú do istej miery už poháňané ideologickými predsudkami, ignoranciou a mylnými predstavami. 

Vyvážená aj osviežujúca kniha spoločnosti Shellenberger sa hlboko zaoberá mnohými environmentálnymi problémami a odhaľuje skreslené informácie vedcov, jednostranné deformácie environmentálnych organizácií…

…a skresleniami vyvolanými finančnými záujmami. Jeho závery sú podporené príkladmi, presvedčivými a vecnými argumentami, faktami a zdrojovými dokumentáciami. Ale toto môže byť najdôležitejšia kniha o životnom prostredí, aká kedy bola napísaná’!

V tomto pútavom ale aj dobre preverenom pojednávaní Michael Shellenberger odhaľuje pokrytectvo hnutia životného prostredia pri maľovaní klimatických celoglobálnych zmien v apokalyptických podmienkach!

Ale zároveň aj vytrvalo pracuje proti jadrovej energii, jedinému zdroju zelenej energie, ktorého realizáciou by sa dalo reálne zabrániť najhorším klimatickým rizikám na svete. Dezinformácia zľava nahradila podvod zprava ako najväčšiu prekážku zmeny klímy.

Michael Shellenberger metodicky rozoberá princípy myslenia ‚Časov Konca‘, ktoré sú v environmentálnom myslení také bežné. Už od požiarov Amazonky po oceánske plasty, Apokalypsa nikdy nepodporuje súčasnú vedu.

Obsahuje jasné argumenty, sympatický humanizmus a silné protipoložky, aby aj utiekla panike, ktorá je úmyselne naprogramovaná a všetko v tejto knihe je tak naliehavé, aby ste si ju prečítali.