Poradca Trumpa obviňuje Bidena!

13. júla 2020, jankratky, Biblia Boh politika veda zákon život zjavenie

Poradca prezidenta Trumpa tvrdí, že Čína vyslala ‚vojnový vírus’ proti svetu a hlavne proti USA a zároveň označuje kandidáta Bidena za ‚kandidáta Čínskej komunistickej strany‘. ‚Napredovali sme až dovtedy, kým nás Čínska komunistická strana v podstate nezasiahla týmto smrtiacim vírusom, týmto ‚vojnovým vírusom‘, povedal médiam Fox News Navarro, poradca Trumpa.

‚A nemyslím si, že je to len náhoda, že prvý rok, keď Čína mala ekonomiku s poklesom, bol ten istý rok, keď za nami prichádzajú s najrôznejšími spôsobmi, aby nás ekonomicky oslabili’! ‚A Joe Biden je kandidátom Čínskej komunistickej strany’, tvrdil. Neexistujú ale dôkazy, ktoré by naznačovali, že Joe Biden je skutočne podporovaný čínskou komunistickou vládou.

Newsweek sa obrátil na čínske veľvyslanectvo vo Washingtone, DC a aj na Bidenskú kampaň, aby sa vyjadrili, ale až do času uverejnenia horeuvedenej správy nedostali odpovede. Vedci odmietli možnosť, že nová pandémia koronavírusov bola vytvorená v laboratóriu a úmyselne prepustená, aby ublížila USA. Zatiaľ čo nevylúčili, že by mohla neúmyselne uniknúť z laboratória.

Mnohí sa domnievajú, že je to nepravdepodobné a je realistickejšie predpokladať, že vírus bol prenesený na človeka prírodnými prostriedkami. Existuje veľa údajov ale aj dôkazov! Správa Trumpa však opakovane navrhovala, že existujú dôkazy, ktoré spájajú začiatok pandémie s čínskym laboratóriom, bez toho, aby boli tieto dôkazy poskytnuté širokej vedeckej verejnosti. 

Čína neúnavne poprela tieto tvrdenia a uviedla, že americkí predstavitelia sa pokúšajú odvrátiť vinu za ohavnú reakciu Trumpovej administratívy na vypuknutie choroby. USA sú krajinou s najvyšším počtom infekcií a úmrtí, pričom na celoštátnej úrovni narastajú nové prípady, zatiaľ čo európske a juhoázijske krajíny do značnej miery potlačili svoje ohniská COVID-19 pandémie.