Princ Andrew bol a stále je pod tlakom!

9. júla 2020, jankratky, Biblia Boh démoni história Kráľovstvo politika pravda viera vzdelanie život zjavenie

Po zatknutí Ghislaine Maxwellovej je Kráľovská rodina ‚zmätená‘ po tom, čo americký právnik požiadal, aby prišiel po zatknutí jeho priateľky, aby sa dostavil na rozhovor pre jej údajné sexuálne zločiny.

Tlak na princa Andrewa, aby hovoril s vyšetrovateľmi FBI, sa zvyšoval po tom, ako bola jeho priateľka Ghislaine Maxwellová zatknutá za obvinenia z obchodovania s ľuďmi a za krivú prísahu v rámci vyšetrovania!

Vyšetrovania, ktoré sa týkalo bývalého známeho finančníka Jeffrey Epsteina. Na tlačovej konferencii v New Yorku, kde prokurátori podrobne obvinili Ghislaine Maxwellovú, vyzvali princa, aby sa prihlásil na rozhovor s USA FBI úradníkmi.

‚Privítali by sme princa Andrewa, ktorý by s nami hovoril, chceli by sme, aby jeho názory boli asi prínosom‘, povedal Audrey Strauss, konajúci americký prokurátor pre južnú časť New Yorku, Po zatknutí G. Maxwellovej.

‚Nemáme už žiadne ďalšie komentáre nad rámec toho, čo nám práve doteraz povedal, čo znamená, že naše dvere zostávajú otvorené, ako sme už povedali, a privítali by sme ho, keby prišiel a dal nám príležitosť vypočuť si jeho vyhlásenie’.

Zdroj blízky princovej pracovnej skupine uviedol, že jeho právnici za posledný mesiac dvakrát komunikovali s ministerstvom spravodlivosti USA (DOJ). ‚Tím zostáva zmätený, keďže sme už dvakrát komunikovali s DOJ a doteraz nezareagovali‘, uviedol zdroj.

Straussove poznámky prišli po zatknutí britskej socialite Maxwell a jej blízkeho kamaráta odsúdeného za sexuálne zločiny Epsteina začiatkom štvrtka zadržanej v akoby luxusnom úkryte v malom meste v New Hampshire.