Prichádza vakcína a s ňou zmena života

8. júla 2020, jankratky, Nezaradené

V súčasnosti žijeme vo svete, ktorý zmenil všetko, čo je duševne choré na zdravé ale všetko, čo je duševne zdravé na choré! To je podstata zaostalého sveta a takého, ktorý je dizajnom sebazničujúci. 

Je to svet, v ktorom bola príroda a prírodné zákony nahradené neprirodzenými zákonmi a zákonmi vytvorenými človekom, ktoré spôsobili odstránenie skoro všetkých aspektov kvalitného života. 

Je to svet, v ktorom sa ľudské telo a duša považujú za nepriateľa, zatiaľ čo jedovaté toxíny, biologické experimenty a geneticky modifikované organizmy sa považujú za liečivé látky pre človeka. 

Je to svet, kde sa vyhýba logika a akceptuje hlúposť, kde sa zaútočí na pravdu, zatiaľ čo je prijatá propaganda, kde je stíhaná sebaobrana, zatiaľ čo sa uctieva násilný zločin, a kde súcit a realita neexistujú!

Lebo boli nahradené falošnými emóciami, ocitmi a skutočným osobným intelektuálnym podvedomím. Arogantný zmätok a masová ignorancia teraz už doslova prechádzajú do normálu, zatiaľ čo masy ľudstva prijali smrť nevinných!

Morálne normy spoločnosti boli opustené a boli nahradené nenávisťou a ľahostajnosťou. Ako by sa mohla celá planéta zdať zdanlivo cez noc zdanlivá a takmer 8 miliárd ľudí stratiť všetok zdravý rozum?

Stratiť vlastnú zodpovednosť a takmer každé blikanie elementárneho intelektu iba v mihnutia oka? Prečo bol náš svet obrátený hore nohami bez toho, aby sme si to všetci vôbec uvedomili?

Odpoveď je, že sa tak nestalo cez noc; stalo sa to po celé desaťročia, ale teraz skutočne smerujeme k úplnému zničeniu a toto zničenie dobrovoľne akceptuje dnes veľmi slabé a žalostne veľké množstvo ľudstva.