Vodca milícii predpovedá občiansku vojnu!

6. júla 2020, jankratky, Biblia budúcnosť história politika pravda viera vzdelanie zákon život zjavenie

Vodca ultrapravicových milícií predpovedá koniec USA a varuje pred novou občianskou vojnou. Ako sa v USA pripravujú voľby, ozbrojené sily 3% bezpečnostných síl sú pripravené na protidemokratické povstanie. 

Skupina bola obvinená z neonacizmu, ale jeden z jej vodcov RT povedal, že iba chráni vôľu ľudu. ‚Práve teraz dochádza k prevratu, existuje kolektívne úsilie o zvrhnutie nášho spôsobu života, ako ho poznáme – nejde o konšpiračnú teóriu!

‚Ak sa spolu nezjednotíme, do roku 2021 budeme žiť v postamerickom svete’! To je pohľad Chrisa Hilla, veliaceho dôstojníka gruzínskej pobočky 3% bezpečnostných síl. Tri percentá sú ústavné milície s ústrediami po celých USA. 

Ich meno pochádza z tvrdení, že iba tri percentá kolonistov v americkej revolúcii prevzali zbrane proti Británii. Podľa nich sa členstvo v posledných mesiacoch prudko zvýšilo o 150 percent, 50 až 100 žiadateľov za deň podporilo skupinu.

Hill, tiež známy ako General BloodAgent, povedal: ‚Je to, ako povedali naši zakladajúci otcovia, veríme, že by sme sa mali spojiť, požičať ruky a radu vždy, keď sa objaví kríza. Obhajujeme a hájime náš spôsob života a našu ústavu‘!

Skupina, ktorej členovia sú zriedka videní na verejnosti bez vojenských uniforiem alebo strelných zbraní, vidia svoju úlohu v ochrane ľudí! Pätinu svojho času venujú politickému aktivizmu a zvyšku venujú prežitiu, výcviku, lovu, záchrane a prvej pomoci.