Globálny reset – lenže bez pripojenia!

1. júla 2020, jankratky, Biblia Boh budúcnosť citáty história Kráľovstvo politika veda viera vzdelanie zákon zázraky život zjavenie

Predstavte si, že žijete vo svete, o ktorom vám hovoria, že je to skutočná demokracia, a dokonca tomu môžete veriť, lenže v skutočnosti je váš život aj osud v rukách niekoľkých mimoriadne bohatých, ultra mocných a neľudských oligarchov. Môžeme ich pomenovať Hlboký Štát alebo jednoducho Zviera, alebo čokoľvek iné, čo je temné, tajné alebo tiež nevysledovateľné, na tom nezáleží. Je ich menej ako jedna desaťtisícina!

Pre nedostatok lepšieho vyjadrenia ich povedzme nazveme ‚temných jednotlivcov’! Tí nejasní jednotlivci, ktorí predstierajú, že žijú v našom svete, neboli nikdy ani zvolení do svojich pozícií. Nepotrebujeme ich pomenovať. Nezistíte, kto sú a prečo sú slávni, ale niektorí z nich sú úplne neviditeľní. Vytvorili štruktúry alebo organizmy bez právneho formátu. Sú úplne mimo medzinárodnej zákonnosti!

Sú na čele Zvieraťa alebo Hlbokého Štátu. Možno existuje aj niekoľko viac podobných konkurenčných zvierat. Ale majú však rovnaký cieľ: Nový alebo Jeden Svetový Poriadok (NWO alebo OWO). Títo nejasní jednotlivci prevádzkujú napríklad Svetové ekonomické fórum (WEF – zastupujúce veľké priemyselné odvetvia, veľké financie a veľkú silu), G7, G20 (vodcovské krajiny ekonomicky najsilnejších krajín).

Okrem kľúčových inštitúcií, Svetovej banky a Medzinárodného menového fondu, existujú takzvané regionálne banky, ktoré kontrolujú krajiny, štáty svojich príslušných regiónov. Nakoniec je finančná alebo dlhová ekonomika, ktorá riadi všetko. Západná neoliberálna banda vytvorila systém, kde neposlušnosť sa trestá útlakom alebo krádežou národných aktív! Spoločným menovateľom systému je americký dolár!