Biden získal demokratickú nomináciu!

6. júna 2020, jankratky, Biblia Boh história Jazyky Meditácia modlitba politika pravda veda viera vzdelanie zákon život zjavenie

Joseph Biden oficiálne získal demokratickú prezidentskú nomináciu v piatok. ‚Bolo mi veľkou cťou súťažiť spolu s jednou z najtalentovanejších skupín kandidátov, s ktorou sa Demokratická strana kedy stretla‘, uviedol vo svojom vyhlásení v piatok večer Biden.

‚A aký som hrdý, že môžem povedať, že sa chystáme do týchto všeobecných volieb ako zjednotená strana’! Bývalý viceprezident bude pokračovať vo výzve prezidenta Donalda Trumpa vo všeobecných voľbách na pozadí obrovských výziev!

Pandémia koronavírusov, celonárodné občianske nepokoje a historická nezamestnanosť, nehovoriac o blížiacej sa finančnej kríze! Lenže Biden zozbieral 1 999 delegátov, ktorí sa mali stať nominantom po utorku v primárkach v siedmich štátoch a v okrese Columbia.

Trvalo niekoľko dní, kým Biden získal víťazstvo, pretože niekoľko štátov, ktoré v utorok hlasovali v Demokratických primárkach, bolo zaplavených hlasovacími lístkami od veľa voličov, ktorí dúfali, že sa vyhnú šíreniu COVID-19 alebo protestom obyvateľstva.