Podvod s koronavírusmi bol naplánovaný!

25. mája 2020, jankratky, Biblia Boh história Meditácia viera vzdelanie život zjavenie

Prichádzame rýchlo k štádiu konečnej inverzie! K fáze, v ktorej môže vláda slobodne robiť čokoľvek, čo sa jej zapáči, zatiaľ čo občania môžu konať iba s jej súhlasom, čo je štádium najtemnejších období ľudskej histórie, štádium vlády oligarchov hrubou silou nad masami ľudstva!

Trvalo málo času, kým sa ľudia v Spojených štátoch Amerických stali komatóznou spoločnosťou v dôsledku podvodu zvaného COVID-19 či koronavírus. Ľahšie prevzatie mysle Američanov sa len ťažko dokázalo predstaviť, hlavne pre masovú nevedomosť.

Nevedomosť, ktorá sa ľuďom rodila už niekoľko desaťročí. Neznalosť bude v stáde vždy zrejmá, preto, aby sme prežili ako slobodná duša, musíme si otvoriť myseľ a zmeniť svoje vnímanie, aby bolo možné uniknúť nevedomosti. Realizácia slobody si vyžaduje presvedčenie!

Realizácia tejto slobody si vyžaduje presvedčenie a dôkaz, a preto spochybňujte všetko a verte iba v seba samého. Prijmite lásku, tiež empatiu, starostlivosť, radosť, pokoru, láskavosť, súcit a pravdu, a to povedie k spojeniu s ľuďmi, namiesto strachu a rozdeľovania.