Vyšetrovanie Flynna poškodí Obamovi!

23. mája 2020, jankratky, Biblia Boh história politika pravda Reč veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Podľa amerického politického analytika Michaela Dorana existuje čoraz viac dôkazov o tom, že chybné vyšetrovanie bývalého poradcu pre národnú bezpečnosť amerického prezidenta Donalda Trumpa Michaela Flynna poškodilo odkaz Obamovej administratívy!

Generál Flynn priznal nepravdivé vyhlásenia, keď ho agenti FBI informovali V januári 2017 o niekoľkých telefonických hovoroch, ktoré uskutočnil s ruským veľvyslancom v roku 2016. Vyhlásil sa vinným a hrozilo mu dokonca odsúdenie!

Ale začiatkom tohto mesiaca ministerstvo spravodlivosti upustilo jeho trestné konanie proti nemu. Ministerstvo spravodlivosti tvrdilo, že v tom čase nebolo opodstatnené viesť rozhovor s pánom Flynnom, takže žiadne lži, ktoré povedal, neboli pre FBI ‘materiálne’.

A následkom toho preto nepredstavujú zločin. Doran povedal spoločnosti Sky News, že prvé náznaky ukazujú, že niektorí vyšetrovatelia FBI môžu čeliť obvineniam z ich úlohy v škandále pre ich neschopnosť a bežných médií pripustiť ich chyby!

‚Existujú značné dôkazy o tom, že generál Flynn bol oklamaný‘, uviedol. ‚Myslím si, že budú existovať nejaké obvinenia a myslím si, že čoskoro prídu’! Generálny prokurátor Barr, veľmi ticho potvrdil, že sa tomu bude venovať a že budú obvinenia!