Pripravujú novú obžalobu Donalda Trumpa!

22. mája 2020, jankratky, Biblia Boh politika pravda veda viera vzdelanie život zjavenie

Demokrati hovoria najvyššiemu súdu, že sa pripravujú na novú obžalobu USA prezidenta Trumpa. Demokrati podali krátku informáciu na Najvyššom súde, že Parlament aktívne sleduje nové články o obžalobe proti prezidentovi!

Vrátane možného uplatňovania nevhodného politického vplyvu na nedávne rozhodnutia prijaté v stíhaniach Rogera Stonea a Michaela Flynna, obidve boli iniciované osobitným advokátskym poradcom.

Zadržaný materiál zostáva ústredným prvkom prebiehajúceho vyšetrovania výboru USA týkajúceho sa správania predsedu. Čakajú, že tento extra materiál odhalí nové dôkazy dokazujúce záver o trestných činov.

Ak prezident Trump sa dopustil obžalovateľných trestných činov, na ktoré sa nevzťahujú články prijaté Parlamentom, výbor postupuje podľa toho a vrátane prípadného zváženia, či odporučiť nové články o obžalobe. 

Spojené Štáty Ameriké sú v posledných niekoľko asi 5 rokov v zovretí nejakého nikdy predtým v histórii USA neočakávaného a nepochopiteľného šialenstva! Je to takmer komické, čo sa v súčasnosti deje pred celým svetom!

Celý svet pozoruje a vidí, čo sa deje s doteraz najväčšou a najmocnejšou krajinou celého sveta! Ľudia, politici a špecialisti z každého oboru, ktorí vedú krajinu, a ktorí rozhodujú o vnútornej, ale aj vonkajšej politike však určite stratili zdravý rozum!