Predpovedaná revolúcia sa uskutočňuje!

14. mája 2020, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história Komunikácia Kráľovstvo viera vzdelanie zákon zázraky život zjavenie

Sme ako cestujúci na Titaniku desať minút po jeho smrteľnom stretnutí s ľadovcom: hoci sa náš finančný systém javí ako nepotopiteľný, jeho spoliehanie sa na financovanie ho už odsúdilo na zánik. Nemôžeme vedieť, kedy bude centrálny štát a finančný systém destabilizovať, vieme iba to, že destabilizujú. 

Nemôžeme vedieť, ktorý z rýchlo rastúcich dlhov a záväzkov štát sa zriekne; vieme iba to, že sa ich vzdajú tak či onak. Proces neudržateľného kolapsu a vznik celkom nového udržateľnejšieho modelu sa nazýva revolúcia. V zdieľanej fantázii slovo vyvoláva obrazy násilného zvrhnutia politického poriadku. 

V tejto knihe revolúcia opisuje rozkvet porozumenia tak hlboké, že vedie k mierovej transformácii nášho spoločenského poriadku, hospodárstva a kultúry. Naša vzdialenosť od koncentrácie bohatstva a moci nás nespôsobuje bezmocnými; staneme sa mocnými, keď sa zriekneme klamstiev a spolupáchateľstva!

Tie, ktoré umožňujú dominantné postavenie Status Quo. História nie je pevná; nie je to v našich rukách! Lenže nemôžeme čakať na vzdialený budúci prechod, ktorý zmení naše životy. Revolúcia začína naším vnútorným porozumením a dosahuje plody v našich súdržne riadených každodenných činnostiach v žijúcom svete. 

Ľahko si môže zamieňať vieru a politickú ideológiu. Odolávame zmenám nášho chápania, pretože tento prechod vnímame ako nestabilitu. Pretože zmena našej mysle nevyžaduje zmenu našej viery; skôr pomáha k pevnosti našej viery – v nášho Stvoriteľa a v pravdu! Pretože pravá viera je založená na presnom poznaní.