Britské impérium eskaluje vojnu USA-Čína

10. mája 2020, jankratky, Biblia budúcnosť história politika pravda Reč veda viera vzdelanie život zjavenie

Britský cisársky aparát čoraz častejšie upúšťa od neutrality voči Číne a v klasickom imperiálnom štýle požaduje v správach Spojené Štáty Americké, že ‚vy a oni‘ musíte ísť do vojny. Spoločnosť Henry Jackson, britský ‚neokonzervatívny‘ partner Washingtonskej atlantickej rady, žiadal západné krajín, aby zastavili čínske investície v Európe!

Ani siete Huawei 5G ani čínske nákupy európskej výrobnej kapacity za súčasné znížené ceny, bez ohľadu na ich veľmi zúfalú potrebu investícií. Niall Ferguson, popredný britský zástanca návratu do éry britského impéria, ktorý má uplatňovať svoje politiky po celom svete, uviedol Goebbelsovu ‚Veľkú lož‘, že Čína vyslala vírus z Wuhanu do zvyšku sveta! 

Teraz sa ukázalo, že spoločník Fergusona je nielen nepravdivý, ale aj vedomý, a napriek tomu prezident D. Trump to v nedeľu večer zopakoval na virtuálnom mestskom stretnutí sponzorovanom spoločnosťou Fox News. Reuters medzitým informoval o úniku čínskeho dokumentu, ktorý podľa neho žiada, aby sa Čína pripravila na ozbrojenú konfrontáciu!