Inžinierstvo na výrobu biologických zbraní

9. mája 2020, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pokrok politika pravda veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Súčasťou výskumu vedy, ktorý financoval Dr. Fauci, bolo konkrétne hľadanie spôsobov, ako kmene netopierov koronavírusu môžu napadnúť ľudí. V návrhu projektu sa uvádza: 

‚Budeme používať údaje o proteínových sekvenciách S, technológiu infekčných klonov, in vitro a in vivo infekčné experimenty a analýzu väzby receptorov na testovanie hypotézy, že percentuálne prahy divergencie v proteínových sekvenciách S predpovedajú ‚potenciál prelievania’ zo živočíšnych druhov na ľudské! 

Laicky povedané o potenciálu prelievania: ‚znamená schopnosť vírusu skákať zo zvierat na človeka, čo ale vyžaduje, aby sa vírus mohol viazať na receptory v bunkách človeka. Inými slovami: ide o použitie technológie genetického inžinierstva na konečnú výrobu biologických zbraní, ktoré sú tvorené a určené na vyhladenie väčšiny ľudského života’!

Stovky vedcov už vyzvali na zastavenie takéhoto nebezpečného výskumu, ale Dr. Fauci sa ubezpečil, že peniaze z grantu stále tečú do výskumu bilologickej zbrane!