Načo je neškodná biologická zbraň?

5. mája 2020, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pokrok politika pravda veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Jeden článok v denníku NYT uvádza, že prezident Trump klamal a pred verejnosťou skrýval závažnosť pandémie Covid-19. Na druhej strane sa stretávame s nekonečným internetovým hnevom, že Covid-19 je podvod, že nemocnice v New Yorku sú prázdne a nikto nezomrel. 

Nie je to nič iné ako sprisahanie Rothchild-Rockefeller-Bill Gates. Snáď najviac ohromujúco nekonzistentné tvrdenie zo všetkých je, že ide o biologickú zbraň, ktorá je taká neškodná, že k jej zablokovaniu ani nedošlo. Prečo vyrábať takú neškodnú biologickú zbraň?  

Tí, ktorí deklarovali uzavretie, nevedia o uličníctve, ktoré robia! Pripravili si to pre elity, ktoré nás oklamali na ďalšiu ‚záchranu jedného percenta‘, aby z toho vyvodili a z hospodárskej krízy urobili depresiu. Americká ekonomika je už dlhodobo v najhlbšej recesii!  

Ekonomika sa už nachádzala v deflácii dlhu, keď 40% populácie nemohlo podľa Federálneho rezervného systému získať hotovosť v hodnote 400 dolárov! Nevyhnutným dôsledkom deflácie dlhu je hospodárska depresia, pretože deflácia vylučuje dopyt! Takže, na záver: aj neškodná biologickú zbraň poslúži!