Profesor odhaľuje Britskú konšpiráciu!

2. mája 2020, jankratky, Biblia Boh citáty história politika pravda veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Daniel A. Bell, dekan Vysokej školy politológie a verejnej správy na Univerzite Shandong a profesor na univerzite Tsinghua, vydal podrobné vyvrátenie tvrdení Nialla Fergusona v Londýne, a to aj po tom, ako Čínska vláda zablokovala Wuhan 23. januára. 

Čína údajne úmyselne povolila, aby vzdušné lety z Číny opúšťali Hubei do Ruska, Európy a Ameriky, čím sa vírus rozšíril aj do týchto krajín. Po dôkladnom vyšetrení profesor Bell zistil, že k takýmto letom nedošlo a že to bola úmyselná akcia Fergusona!

Pri výmene názorov, ktorú mali profesor Bell s Niallom Fergusonom, Ferguson nakoniec pripustil, že jeho tvrdenia boli v skutku nesprávne. Ale namiesto, aby sa on ospravedlnil profesorovi, Ferguson arogantne žiadal, aby sa prof. ospravedlnil jemu!

Ale zároveň pokračoval v obvinení Profesora Bella, že sa stal bábkou Číňanov! Ktorá len slúžila originálnemu návrhu pána Niella Fergusona zničiť dobré vzťahy medzi západnými krajinami a Čínou a oživiť Britský kolonializmus na celom svete!