Nové svetlo na covid-19 Koronavírus!

1. mája 2020, jankratky, Biblia Boh budúcnosť Komunikácia pravda technika veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Dr Luc Montagnier sa stal menom domácnosti po celom svete, keď sa kontroverzný viroológ rozhodol verejne vyjadriť svoju podporu teórii, že Covid-19 je ale skutočne laboratórne generovaný vírus a nie prirodzene sa vyskytujúci účinok vírusovej evolúcie.

Montagnier (víťaz 2008 Nobelovky v 1983 za objavenie vírusu HIV) ohľadne skutočnosti, že výskyt špecifický pre HIV RNA vírusových segmentov spájaných v COVID-19 vírusu nemohol vzniknúť prirodzene a opísal ho slovami:

‚Dôkladne sme analyzovali popis genómu tohto vírusu RNA. Neboli sme prví! Skupina indických vedcov sa pokúsila publikovať štúdiu, ktorá preukazuje, že kompletný genóm tohto vírusu obsahuje sekvencie iného vírusu: vírusu HIV!’

Zatiaľ čo indický tím bol nútený stiahnuť publikáciu pod tlakom WHO (ktorá sa vôbec neobťažovala vážne vyvrátiť obsah výskumu štúdie, ale skôr použila argument ‚náhodná mutácia umožňuje čokoľvek‘, Montagnier povedal: ‚vedecká pravdasa vždy zvíťazí’!

Trump sám prejavil záujem o vynáleze Montagniera, keď sa snažil povedať reportérom: ‚Predpokladajme, že zasiahneme telo obrovským, ultrafialovým, silným svetlom…ktoré sa môže preniesť cez kožu, alebo inak…myslím, že by to bolo dobré vyskúšať’!

Aj keď bol Trump za jeho výroky napadnutý ako ‚nevedecký‘, je možné, že výsmech môže byť nespochybniteľný iba z dôvodu ignorancie Montagnierových neuveriteľných objavov o elektromagnetických vlastnostiach vody v živote ľudských organizmov!

https://youtu.be/Zjzg8askO4c

https://youtu.be/R8VyUsVOic0