Nové symptómy covid -19 koronavírusu!

27. apríla 2020, jankratky, Biblia Boh budúcnosť viera vzdelanie zdravie život zjavenie

Americkí zdravotnícki úradníci tvrdia, že triaška, opakované trasenie chladom, bolesť svalov, bolesti hlavy, bolesti v krku a strata pachu alebo chuti môžu byť tiež príznakmi koronavírusovej infekcie.

Vedci sa dozvedeli viac o vírusu a varujú, že príznaky sa môžu pohybovať od miernych po ťažké a že niektorí ľudia môžu mať malú alebo žiadnu reakciu. Rozšírenie symptómov môže pomôcť v testovaní.

Domáci hovorca USA Nancy Pelosi kritizovala administratívu za zadržanie financií pre WHO a snahy podkopať úlohu agentúry OSN. V Národnom verejnom rozhlase, obvinila Pelosi prezidenta USA a jeho tajomníka!

Začiatkom tohto mesiaca prezident Donald Trump vyhlásil, že pozastaví financovanie WHO. Podľa informácie agentúra podporila včasné úsilie Číny o skrytie nebezpečenstiev nového kmeňa koronavírusu!

Zatváranie podnikov v celej krajine však malo na zamestnanosť ničivý vplyv. Len podľa štatistík ministerstva práce za posledných päť týždňov požiadalo o nezamestnanosť viac ako 26,5 milióna Američanov.

V piatok Trump podpísal aj účet vo výške 484 miliárd dolárov, ktorý pomáha malým podnikom a nemocniciam vážne narušeným pandémiou koronavírusu, ktorý prinútil zatvorenie veľkej časti amerického obchodu.