Koronavírus a čo vám nepovedia – 1

26. apríla 2020, jankratky, Nezaradené

O deklarovanej pandémii koronavírusov sme dostali mnoho informácií. Štát UK prijal právne predpisy vo forme zákona o koronavíruse, ktoré nútia ľudí, aby sa  izolovali vo vlasných domovov a praktizovali sociálne dištancovanie s cieľom oddialiť šírenie SC2. 

Hovorí sa, že toto ‚zablokovanie‘, čo je v skutku väzenské obdobie, je nevyhnutné. Tiež sa hovorí, že SC2 bol jasne identifikovaný ako vírus, ktorý spôsobuje syndróm COVID 19. Teraz sa uvádza, že SC2 infikovalo 60 733 ľudí a 7 097 ľudí zomrelo v UK.

Možno si v správach prečítame slová-výrazy ako ‚zdanlivo‘ a ‚údajne‘  v súvislosti s týmito štatistikami. Hlavné médiá (MSM) viedli obvinenia a z toho, že niekto, kto spochybňuje názor štátu o vírusoch, v skutočnosti sám ohrozuje životy!

Tvrdenie spočíva v tom, že spochybňovanie toho, čo nám hovorí štát, jeho úradníci a aj MSM, oslabuje blokovanie. Hovorí sa, že zablokovanie je nevyhnutné na záchranu životov. Ale je možné podporiť zásadu predbežnej opatrnosti a spochybniť zablokovanie!

Pretože spochybňovanie vedeckej a štatistickej základne dôkazov, ktorými štát údajne odôvodňuje úplné odstránenie našich občianskych slobôd, neznamená, že sa tým ľudia nezaujímajú o svojich spoluobčanov. Opakom je pravda!

Mnohí z nás sú mimoriadne znepokojení dopadom blokovania na každého. tiež je zúfalo smutné vidieť, ako ľudia slepo podporujú svoje domáce väzenie a útočia na každého, kto spochybňuje nevyhnutnosť uzamknutia ľudí vo svojich domácich väzeniach!

Lenže dospelí by nemali jednoducho veriť všetkému, čo sa im hovorí, ako nevzdelaným idiotom. Kritické myslenie a kladenie otázok nie je za žiadnych okolností nikdy ‘zlé’. Vôbec nám nie je povedané, že koľko životov zablokovanie ničí už teraz!