Namiesto Koronavírusu nás zabije Hlad!

25. apríla 2020, jankratky, Biblia démoni politika pravda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Celosvetová potravinová kríza, podľa toho, čo odborníci tvrdia, je, že svet nikdy nebol vystavený takémuto hladu. Do konca tohto roka by sa mohol totálny počet ľudí, ktorí čelia akútnemu hladu, zdvojnásobiť na 265 miliónov! V najväčšom slumu v hlavnom meste Kene sa ľudia v zúfalej snahe jesť, pustili pri nedávnej dávke múky a oleja na varenie, aby zostali zranení a dvaja ľudia sú mŕtvi. V Indii sú tisíce pracovníkov dvakrát denne zoradené pre chlieb!

A v celej Kolumbii v chudobných domácnostiach visia z okien a balkónov červené oblečenie a vlajky, čo je znakom toho, že majú hlad. ‚Nemáme žiadne peniaze a teraz musíme prežiť‘, uviedla žena Pauline Karushi, ktorá prišla o prácu v klenotníctve v Nairobi. Pandémia koronavírusov priniesla hlad miliónom ľudí na celom svete. Národné blokovania a opatrenia na oddeľovanie ľudí v spoločnosti likvidujú prácu a príjmy a pravdepodobne narušia poľnohospodársku výrobu a zásobovacie cesty!

Už 135 miliónov ľudí čelilo akútnemu nedostatku potravín ,ale teraz s pandémiou by mohlo v roku 2020 hladovať ďalších 130 miliónov, povedal Arif Husain, hlavný ekonóm Svetovej potravinovej agentúry spoločnosti Organizácia Spojených Národov.  Odhaduje sa, že do konca roka by sa na pokraj hladovania mohlo dostať až 265 miliónov ľudí. ‚Nikdy sme nič také nevideli‘, povedal pán Husain. ‘Na začiatku to nebol pekný obraz, ale vďaka pandémie vírusu COVID-19 je to skutočne bezprecedentné!

Odborníci tvrdia, že táto hladová kríza je globálna a je spôsobená mnohými faktormi súvisiacimi s pandémiou koronavírusov a jej následným prerušením hospodárskeho poriadku a náhlou stratou príjmu pre nespočetné milióny ľudí! Potom je tu kolaps cien ropy, rozšírený nedostatok tvrdej meny v dôsledku minimalizovania cestovného ruchu, zámorskí pracovníci, ktorí nemajú zárobky, ktoré by posielali domov a zmena podnebia, násilie, dislokácie obyvateľstva a humanitárne katastrofy.