Niet návratu k normálu bez vakcíny!

14. apríla 2020, jankratky, Biblia citáty Komunikácia pokrok politika pravda veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

‚Nemôžeme sa vrátiť k normálu, kým nebude vakcína’! Dovolí to Amerika? Zatiaľ čo predtým uviedol, že potrebujeme vakcínu a lieky, aby sme sa mohli vrátiť z quarantény, mayor Chicaga uviedol, že k normálu sa nevrátime, kým nebude vakcína!

Je to preto, že globalisti, ako je eugenicista Bill Gates, sú neústupní v tom , aby sa ubezpečili, že každý je pichnutý skôr, ako sa povolí obnovenie akejkoľvek podoby slobody. Ako títo nevolení byrokrati, Emanuel a Gates získali moc, je neuveriteľné! 

Teraz ale existujeme len ako spoločnosť, ktorá musí tolerovať, aby bola na neurčito zablokovaná na príkaz tyranov ako Gates a mayor Chicaga a podobným, ktorí otvorene pripúšťajú, že plánom je použiť vakcínu na prepúšťaniu z domáceho väzenia.

‚Konferencie, koncerty, športové podujatia, bohoslužby, večere v reštaurácii, nič z toho sa neobnoví, kým nenájdeme očkovaciu látku, liečbu alebo liečenie‘, pokračovali tyrani, akoby mali nejakú právoplatnú moc a autoritu urobiť takéto drakonické rozhodnutia!